Logo

Home     Diensten     Over ons    Contact    Offerte

DORE ELEKTRO

Alarmsystemen

Alarminstallatie laten aanleggen

Wanneer u een nieuw alarmsysteem koopt of uw oude alarmsysteem laat vervangen, is deskundige installatie cruciaal. Alleen als de alarminstallatie goed is gemonteerd en afgesteld, weet u namelijk zeker dat uw systeem optimaal functioneert. Een goede installatie van uw alarm maakt het bovendien bijna onmogelijk het te saboteren.

Vertrouwde alarminstallateur

Dore Elektro is de vertrouwde alarminstallateur waarbij u met een gerust hart kunt slapen. Onze gecertificeerde monteurs installeren al jaren uiterst betrouwbare alarmsystemen met een grote klanttevredenheid. Onderschat het belang van een goede installatie niet, de complexiteit van moderne systemen vragen om een vakkundige montage zodat deze niet meer gesaboteerd kunnen worden. Wij zullen alles zo afstemmen dat ook de verbindingen met de meldkamer en alle sensoren uitvoerig worden getest.

Voorkom sabotage: kies voor een vakkundige installateur.

Het belang van deskundige installatie van uw alarmsysteem mag niet worden onderschat. De huidige alarminstallaties zijn geavanceerde systemen die zeker niet door elke handige klusser geplaatst kunnen worden.

Z

Vakkundig

Door onze jarenlange ervaring in installaties van diverse alarmsystemen zijn wij ondertussen experts in installatie geworden. 

v

Advies

Bent u nog niet zeker wat voor alarmsysteem uw kostbare bezit het best kan beveiligen? Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies.

Z

Keurmerken

Bij Dore Elektro maken we enkel gebruik van gekeurde producten die volgens de laatste veiligheidsnormen gelden.