Logo

Home     Diensten     Over ons    Contact    Offerte

DORE ELEKTRO

Bouw installatie

Elektrotechnische installaties zorgvuldig aangelegd.

Dore Elektro is gespecialiseerd in engineering, uitvoering, beheer, inspectie & onderhoud van elektrische installaties in woningen en bedrijven. Wij werken volgens de laatste wettelijke gestelde normen en houden de markt nauwlettend in de gaten zodat u ook voor de toekomst voorzien bent van de juiste functionaliteiten . 

Aanleg & onderhoud

Alle verbindingen en aansluitingen tussen elektronische apparatuur en toegangspunten vallen onder de elektrotechnische installaties. Wij zorgen voor alle juiste inrichtingen en installaties vanuit de meterkast tot de eindpunten richting wandcontactdozen en schakelaars. Dore Elektro heeft ruime ervaring in de aanleg van elektro-installaties in woningen en kantoorpanden. Wij komen graag bij u langs om de wensen te bespreken en u te voorzien van een gericht plan van aanpak. 

Wij laten uw elektrische installatie veilig, betrouwbaar en efficiënt functioneren

vanaf de start tot de oplevering werken wij nauw samen met onze opdrachtgevers om zo alle toegangs- en eindpunten efficiënt in te richten, dit alles volgens de laatste veiligheidsnormen.

Z

Betrouwbaar

Wanneer u uw elektrotechnische installatiewerkzaamheden uitbesteed aan Dore Elektro bent u voorzien van een betrouwbare partner.

Bouwkundig

Wij hebben alle technische bouwkundige kennis in huis om uw project vakkundig te begeleiden en tot een goed resultaat te komen.

Efficiënt

Wij werken volgens de laatste normen en regels om zo efficiënt mogelijk te werken en zullen met u meekijken naar de beste oplossingen voor de aanleg en uitvoering.