Logo

Home     Diensten     Over ons    Contact    Offerte

DORE ELEKTRO

Brand beveiliging

State of the art brandbeveiliging

Het is belangrijk om een goed brandbeveiliging systeem te hebben om de veiligheid van u en uw medewerkers te kunnen waarborgen. Bij Dore Elektro hebben we gecertificeerde brandmeldinstallaties. Deze brandmeldinstallaties meldt zo snel mogelijk waar er brand is in het gebouw. Hierna worden er via de brandmeldcentrale andere beveiligingsinstallaties aangestuurd zoals ontruimingsalarmsystemen, liften en/of blusinstallaties. Hoe sneller een brand bekend is, hoe meer tijd er is om iedereen in veiligheid te brengen en brandschade te beperken.

Gecertificeerde aanleg en onderhoud

Het is belangrijk dat uw brandmeldinstallatie volgens de juiste manier wordt aangelegd en wordt onderhouden. Bij het installeren van uw brandmeldcentrale werken wij volgens de laatst geldende normen voor brandmeldinstallaties. Volgens deze methode installeren houdt in dat de installatie gecertificeerd wordt. Door middel van een certificaat van het Nationaal Centrum voor Preventie is de goede aanleg en het onderhoud van uw brandmeldinstallatie gewaarborgd.

Laat uw woning of bedrijfspand voorzien van de juiste brandbeveiliging

Brandbeveiligingssystemen spelen een cruciale rol bij het beschermen van levens en het voorkomen van letsel. Ze detecteren vroegtijdig brand en activeren waarschuwingssignalen, waardoor mensen de tijd hebben om het gebouw veilig te verlaten.

Z

Schadebeperking

Een goed brandbeveiligingssysteem zorgt voor beperkte (materiële) schade. Al onze producten zijn volgens de laatste norm.

v

Ervaring

Onze monteurs hebben ruime ervaring met het installeren en en onderhouden van diverse brandmeldsystemen.

Z

Bereikbaarheid

Indien u vragen heeft over uw systeem zijn wij 24/7 bereikbaar om u te voorzien van advies en uitleg waar nodig.