Logo

Home     Diensten     Over ons    Contact    Offerte

DORE ELEKTRO

Domotica

Veilig en comfortabel wonen

Door automatisering van uw woning door ons te laten ontwerpen, ontstaat een moderne woning die klaar is voor de toekomst en welke van alle gemakken is voorzien. Alle implementaties op het systeem moeten naadloos communiceren voor een juiste werking. Met de juiste inregeling van domotica zet u comfortabel wonen op de eerste plaats.

De juiste partij voor uw woning

Dore Elektro is een high-end partner op het gebied van domotica en de bijbehorende uitvoering. Wij kunnen al uw wensen meenemen in de automatisering van uw woning of bedrijfspand. Dit gaat van het op tijd inschakelen van verlichting of verwarmingsystemen tot het spraakgestuurd aansturen van elektronische (rand)apparatuur. U schakelt via onze systemen eenvoudig tussen alle verbindingen en mogelijkheden. 

Uw woning geautomatiseerd met domotica van de toekomst.

Wij zijn we een betrouwbare domotica installateur met high-end oplossingen en een uitstekende dienstverlening. We voelen ons verantwoordelijk om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en ontzorgen.

Z

Hoogwaardig

Wanneer u kiest voor Dore Elektro om uw domotica te installeren bent u verzekerd van hoogwaardige en stijlvolle producten. 

v

Advies

Bent u nog niet zeker wat voor domotica u wilt gebruiken om uw woning te automatiseren? Wij adviseren graag!

Z

Automatisering

Samen met u kijken we naar de beste oplossingen voor de automatisering van uw woning of bedrijfspand.