Logo

Home     Diensten     Over ons    Contact    Offerte

DORE ELEKTRO

Laadpalen

Laadpaal installatie voor uw deur

Een elektrische auto dient regelmatig opgeladen te worden. Dit kan bij een openbare laadpaal, maar ook bij u thuis. Een groot deel van de elektrische auto’s op de markt kunnen opgeladen worden via een standaard 230v stopcontact. Toch is het verstandig om te investeren in een laadpaal installatie voor de deur. Het is ten eerste veel veiliger, omdat de laadpaal thuis wordt aangesloten op een aparte groep. Een andere belangrijke reden om een laadpaal thuis te installeren is de oplaadsnelheid. In sommige gevallen is een laadpaal thuis wel tien keer sneller. 

Laadpaal installatie

Wilt u een eigen laadpaal laten installeren of zoekt u een elektrotechnisch monteur die uw nieuwe laadpaal of aansluit op een nieuwe groep in de meterkast? Neem contact met ons op en wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte.

AC laadpaal of DC snellader

Als u een laadpaal zakelijk wilt aanschaffen, heeft u de keuze uit een zogeheten AC (wisselstroom) laadpaal of een DC (gelijkstroom) snellader. Met een DC snellader
is het mogelijk om, zoals de naam al zegt, nog sneller een auto op te laden. Wij bieden deze snelladers aan in een 24 kW tot en met een 180 kW variant. Kijk wel goed voor welke elektrische auto’s deze snelladers geschikt zijn of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wandmodel of laadpaal

Bij ons kunt u terecht voor een wandmodel of een laadpaal voor bevestiging in de grond voor zeer scherpe prijzen. We leveren snel en onze eigen gecertificeerde elektromonteurs kunnen ook het plaatsen en installeren van de laadpaal op het werk verzorgen. Na de plaatsing kunt u rekenen op onze uitstekende service met een telefonische helpdesk die 24/7 bereikbaar is.