Logo

Home     Diensten     Over ons    Contact    Offerte

DORE ELEKTRO

Zonnepanelen

Ervaren zonnepanelen installateur

Denkt u eraan om zonnepanelen te plaatsen op uw dak? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Als installatiebedrijf hebben wij de beste, erkende zonnepanelen installateurs in huis. De installatie van zonnepanelen is namelijk een vakkundige klus die ervaring vereist. Onze specialisten adviseren u graag over de juiste keuze bij uw zonnepanelen en zullen u van het eerste contact tot de afronding goed informeren over onze werkwijze.

Laat uw zonnepanelen plaatsen door een ervaren installateur

Zelf zonnepanelen plaatsen is zeker niet voor iedereen weggelegd. Bij het plaatsen van de panelen komt veel kijken. Zo moet iemand veilig het dak op kunnen, de ideale ligging bepalen, het bevestigingsmateriaal vakkundig neerleggen, bekabeling met zorg leggen en moet de techniek goed aangesloten zijn op de groepenkast. Eén klein foutje en uw rendement neemt aanzienlijk af. Daarnaast kan het zelfs gevaarlijk zijn. Kortom, iemand moet weten wat hij doet. 

Dore Elektro, kwaliteit in zonnepanelen

Bij Dore Elektro leveren én installeren wij hoogwaardige zonnepanelen voor het beste rendement, maak een afspraak met onze adviseur om de beste werkwijze voor uw situatie te bespreken. Het plaatsen, monteren en aansluiten van zonnepanelen is een klus die expertise vraagt. Onze zonnepanelen installateurs gaan niet weg voordat alles werkt. Een aanpassing in de meterkast nodig? Dat regelen we gelijk.

Erkend zonnepanelen installateur

De installateurs van Dore Elektro zijn erkend met een certificaat: een VCA-certificering en een BRL6000 certificaat. Hierdoor krijgt u gegarandeerd kwaliteit. Voor zowel het product als de installatie en de afwerking. Wanneer u de zonnepanelen door Dore Elektro laat installeren, bent u verzekerd van vakmanschap en kwaliteit.

Uw woning verduurzamen met zonnepanelen.

Zonnepanelen zijn een duurzame oplossing voor uw energieverbruik én het milieu, bij Dore Elektro leggen wij uw installatie van A tot Z volledig aan en adviseren wij u uitgebreid over het gebruik.

Z

Bespaar op kosten

Zodra u zonnepanelen installeert, kunt u uw eigen elektriciteit opwekken en gebruiken. Dit betekent dat u minder afhankelijk bent van energieleveranciers.

Z

Waardestijging woning

Veel huizenkopers zijn geïnteresseerd in energiezuinige woningen en zijn bereid om meer te betalen voor een huis met zonne-energie.

Z

Verduurzaaming

Zonne-energie is een schone energiebron die geen schadelijke uitstoot van broeikasgassen of luchtvervuiling veroorzaakt tijdens de energieproductie.